5 laboratorë të rinj për shkollën profesionale "Hysen Cela" në Durrës

Postuar më: 11 Shkurt 2017
Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë z. Blendi Klosi ishte në Shkollën Profesionale “Hysen Cela” Durrës, ku inaguroi 5 laboratorët e rinj të kësaj shkolle, investim i Ministrisë së Mirëqënies Sociale prej 150 milion lekësh.

Kongresi i 7-të i Sindikatës së Post – Telekomunikacioneve

Postuar më: 10 Shkurt 2017
Klosi: Paga minimale do të rritet Klosi: Masa e rritjes, vendimi javën që vjen Klosi: Jemi në negociata me punëdhënësit

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkive Durrës,(...)

Postuar më: 08 Shkurt 2017
Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkive Durrës, Shijak dhe Fushë Krujë. Pakti i nënshkruar në Qëndrën e re Zhvillimore të Durrësit, ka në thelb kalimin e kompetencave nga pushteti qëndror tek ai vendor për shërbimet.

Miratohet në Komisionin për Cështjet Sociale dhe Shëndetësinë, Projektligji për Arsimin dhe Formimin(...)

Postuar më: 07 Shkurt 2017
Miratohet në Komisionin për Cështjet Sociale dhe Shëndetësinë, Projektligji për Arsimin dhe Formimin Profesional. Ministri Klosi prezantoi projektligjin, si projekti që do ti japë një tjetër hov jo vetëm fuqizimit të arsimit profesional në vend, por më shumë sesa kaq lidhjes së arsimit me tregun e punës.

Me “Nënkomisionin Parlamentar të mbrojtjes së të miturve, barazisë gjinore dhe kundër dhunës në familje”

Postuar më: 07 Shkurt 2017
Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, organizoi tryezën me “Nënkomisionin Parlamentar të mbrojtjes së të miturve, barazisë gjinore dhe kundër dhunës në familje” me tematikën e shqyrtimit të disa propozimeve ligjore që ministria propozon për të minimizuar dhunën në familje. Këto ndryshime janë parë të nevojshme pas menaxhimit të rasteve konkrete.

6 laboratërë të rinj në Shkollën Profesionale të Kamzës

Postuar më: 06 Shkurt 2017
Klosi: Brenda vitit, të gjitha shkollat me laboratorë Klosi: Të enjten ligji I arsimit profesional në kuvend Klosi: Ligji përcakton sistemin dual Klosi: Qeveria gjermane, 4.5 milionë euro investim

Shkolla “ Pavarësia “ e Vlorës, nënshkroi marrëveshjen e binjakëzimit me shkollën profesionale IDM Thun në(...)

Postuar më: 03 Shkurt 2017
Një tjetër shkollë e arsimit profesional binjakëzohet me një nga shkollat më të mira të të njëjtit profil në Europë. Shkolla “ Pavarësia “ e Vlorës, nënshkroi marrëveshjen e binjakëzimit me shkollën profesionale, e të njëjtit profil IDM Thun në Zvicër, një nga shkollat më me emër në këtë shtet.

Linja e Këshillimit për gratë dhe vajzat

Postuar më: 02 Shkurt 2017
Ministri Klosi vizitoi ambjentet ku merren telefonat nga e gjithë Shqipëria, që duan të këshillohen apo denoncojnë dhunën në familje, që kërkojnë asistencë sociale, psikologjike apo juridike, si dhe referimin e tyre tek mekanizmat e tjerë shtetërorë. Ministri Klosi dekloroi se kjo linjë e ofruar falas këshillimi, që funksionon 24 orë në cdo ditë të javës është një hallkë shumë e rëndësishme e fushatës së MMSR për këtë vit me moton “ Unë zgjedh të jetoj pa dhunë” .

Miratohet projektligji “Për statusin e punonjësve të industrisë të naftës dhe gazit”

Postuar më: 31 Janar 2017
Komisioni Parlamentar i Ekonomisë miratoi sot projektligjin “Për statusin e punonjësve të industrisë të naftës dhe gazit” – me votat e mazhorancës dhe opozitës. Ministri I Mirëqënies Sociale dhe Rinisë z. Blendi Klosi në prezantim të projektligjit, kërkoi mbështetjen e projektligjit nga të gjitha palët, pasi ai rregullon një padrejtësi të bërë në vite punonjësve të këtij profesioni të vështirë.

Ministri Klosi nënshkruan Paktin Social me 7 kryetarë bashkish

Postuar më: 30 Janar 2017
Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë z. Blendi Klosi nënshkroi me shtatë kryetarët e bashkive të Qarkut Elbasan, Paktin e Mirëqënies Sociale. Firma e hedhur nga ministri Klosi dhe drejtuesit lokal të qarkut të Elbasanit, është angazhimi i ndërrmarrë për të ngritur në cdo komunitetin shërbimin ndaj njerëzve në nevojë.
Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë z. Blendi Klosi ishte në Shkollën Profesionale “Hysen Cela” Durrës, ku inaguroi 5 laboratorët e(...) 11-02-2017