Takime dhe aktivitete

19

20

21

22

Asnjë aktivitet për këtë datë
Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë znj. Xhulieta Kërtusha, me rastin e fetës së 1 Qershorit zhvilloi një vizitë në shtëpinë e(...) 01-06-2017