Postuar më: 26 Janar 2017

NJOFTIM

Dokumentet e bashkangjitur

NJOFTIM

 

Në bazë të ligjit 40/2016 “Për Urdhrin e Psikologut në Republikën e Shqipërisë”, Komisioni i Përkohshëm në cilësinë e organit përgjegjës për organizimin e zgjedhjeve, sipas kritereve të përcaktuara në ligj shpall kandidatët, për Organet Drejtuese të  Urdhrit të Psikologut.

 

Në total janë 24 kandidatë te ndara sipas kategorive me poshte.

Kandidaturat e psikologëve qё punojnё nё shkolla, spitale, burgje, institucione komunitare, gjykatё, nё zyra apo agjenci private, institucione rezidenciale, si dhe institucione varësie.

 

 1. Greta Talo
 2. Miranda Doksani
 3. Redina Balla Sulstarova
 4. Naureda Bajraktari
 5. Denada Toce
 6. Elona Mustafaraj
 7. Skerdi Zahaj
 8. Rezarta Basha
 9. Gracela Mana
 10. Jonida Haxhiu
 11. Englentina Mersni
 12. Elvana Agushi
 13. Valbona Habili Sauku
 14. Meri Dishnica
 15. Jeta Shkurti

 

 

Kandidadurat nga radhet e Pedagogeve

 

 1. Enila Cenko
 2. Blerta Bodinaku
 3. Lindita Durmishi
 4. Brunilda Laboviti
 5. Arben Hoti
 6. Arjana Mucaj

 

 

Kandidaturat nga shoqatat e psikologëve

 1.  Sonila Mecaj

 

Kandidaturat per President

 1. Valbona Treska
 2. Silvana Loka
Të rejat e fundit