Takime dhe aktivitete

28

29

30

01

Asnjë aktivitet për këtë datë
Çertifikohen pjesëmarrësit e Kursit të III-të të Formimit të vazhduar mbi ‘Çështjet e mbrojtjes së fëmijëve” Ministria e(...) 28-04-2017