Video

Dita e Familjes
13 Maj 2014

Kalendari i aktiviteteve per Diten e Familjes

GJIROKASTER- Ekspozite me punimet e femijeve nga te 5 komunitetet etnike ne Gjirokaster, 15 Maj
DURRES-Ekspozite fotografike per te rinjte me temen "Familja"
Panair I OJF-ve, 18 maj
LEZHE- Klubi i debatit me të rinjtë e Lezhes me temë "Familje e shëndetshme, shoqëri e shëndoshë", 15 maj
KUKES- Seminar OJF per rëndësinë e familjes, Shkollat aktivitete me fokus familjen,Koncert per femijet, Street show, 15 maj
TIRANE- Luaj me mua, aktivitet me vullnetare per lojera familjare, 15 maj, Panair OJF
BERAT- Aktivitete me shkollat dhe Bashkitë e Ures Vajgurore, Berat
Kuçove, Poliçan dhe Qendren Polivalente te te moshuarve 12-15 maj
FIER- Ekspozite fotografie dhe Konkurs letrar me teme" Familja".
KORCE-Aktivitet ndergjegjesues prane nje qendre komunitare qe hapet me 15 maj nga Bashkia.
VLORE- Konference .Diskutim dhe perqasje mbi sfidat e nje familjeje te shendoshe me ndryshimet social ekonomike. Roli i institucioneve, medias, shoqerise civile, profesionisteve te lire dhe organizatave per monitorimin, bashkepunimin, diskutimin e situates familjare, 15 maj