Organigrama

Foto Galeri
Dokumentet e bashkangjitur
Me urdhër të Ministres së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Znj. Xhulieta Kërtusha, më datë 07.06.2017 u ngrit grupi i punës për kontrollin(...) 23-06-2017