Kabineti

Erlis ÇELA

Këshilltar i Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Endrit DAJÇI

Këshilltar i Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Envina ZAVALANI

Këshilltare e Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Redi BERISHA

Këshilltar i Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Ardita GJONI

Këshilltare e Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë znj. Xhulieta Kërtusha, me rastin e fetës së 1 Qershorit zhvilloi një vizitë në shtëpinë e(...) 01-06-2017
Të rejat e fundit