Prioritetet

TA PASTROJMË SHQIPËRINË NË NJË DITË!

TA PASTROJMË SHQIPËRINË NË NJË DITË!

Ky aksion arriti të bënte bashkë fëmijë dhe të rritur, njerëz të thjeshtë, politikanë dhe diplomat, nga Hasi në Sarandë, të cilët kontribuan në këtë aksion të shoqërisë civile, i vetmi i llojit të tij në përmasa të tilla. Në katër orë, vullnetarët mundën të mblidhnin mijëra ton mbetje, duke e bërë Shqipërinë më të pastër, e duke i kursyer mijëra euro buxhetit të shtetit.

ZGJIDHJA E KRIZËS SË FAMILJEVE ROME

ZGJIDHJA E KRIZËS SË FAMILJEVE ROME

37 familjet rome që kishin ngritur çadrat në rrugën përballë pallatit me shigjeta në zonën e ish-Dekorit në Tiranë, prej më shumë se dy muajsh, tashmë kanë gjetur strehë në Qendrën e re Tranzitore e Emergjencave e ngritur në Tufinë.