Punësimi

Do të rinisim dialogun e munguar prej kohësh me sindikatat pë të rikthyer kulturën e tri-partizmit mes shtetit,(...)

Punësimi
Kujdesi dhe përfshirja sociale
Kujdesi dhe përfshirja sociale

Ne besojmë në energjinë e pashtershme dhe forcën transformuese e krijuese të secilit qytetar(...)

Rinia

Dy në tre të rinj shqiptare janë të papunë. Rinia, si pjesa më e madhe e shoqërisë shqiptare(...)

Rinia
Sigurimet shoqërore
Sigurimet shoqërore

Fillimi i negociatave dypalëshe me shtetet e tjera për të arritur në një marrëveshje për të(...)

Ish të përndjekurit politikë

Ne do të ngremë një institucion evropian të kujtesës historike që do të dokumentojë dhe(...)

Ish të përndjekurit politikë

#ShqipëriaDhuron

#ShqipëriaDhuron

Bëji festat e bukura për dikë në nevojë - dhuro pak kohë ose ndihma konkrete.

më shumë
Kundër dhunës ndaj grave!

Kundër dhunës ndaj grave!

“Djemtë dhe burrat, pjesë e zgjidhjes – Tregoni se jeni kundër dhunës!”

më shumë
`Një mendësi tjetër`

`Një mendësi tjetër`

Konferenca mbi Rininë, Kulturën dhe Kreativitetin

më shumë
Ta Pastrojmë Shqipërinë në një Ditë

Ta Pastrojmë Shqipërinë në një Ditë

147 000 vullnetarë për të pastruar Shqipërinë!

më shumë
Zgjidhja e krizës së familjeve rome

Zgjidhja e krizës së familjeve rome

Shqipëria e Gjeneratës tjetër është një Shqipëri më solidare!

 

 

më shumë

Video

Foto

#DitaVeres: “Dhe dielli lind përsëri”

#DitaVeres: “Dhe dielli lind përsëri”

36 aktivitete, 420 artiste, 500 mije vete & 0 Leke nga buxheti i shtetit. Faleminderit te gjitheve e gezuar festen!
Shih foto galeri